Monday, 9 November 2009

KIT "NASKAH CINTA"







Kit "Naskah Cinta" ini merupakan product terkini yang baru seminggu di pasaran.Pek ini mengandungi 4 buah buku iaitu Al-Mathurat, yasin dan Tahlil, Al- Asma ul Husna (Pengertian penerapan Doa) dan Surah-surah Amalan.Sesuai untuk di jadikan cenderamata atau pun untuk kegunaan peribadi..Satu kit di jual pada harga RM19.90.
Pada sesiapa yang berminat untuk mendapatkannya, bolehlah buat tempahan dengan menghubungi Ila di talian 012 - 3119685.Baru seminggu di pasaran tapi jualannya dah melebihi 1000 naskah...

2 comments:

KangNasir said...

sample ada tak dik.

biasanya sample tu free kan..


he he he..

kakzie said...

Kang,
Tang free tu payah sikit nak jawab hehehe...

ila saje try tgk market..sebab benda ni baru..kawan yg punya.dia pun cadangkan kat ila beli satu untuk wat contoh..

tp ila saje try dulu letak kat sini n kat FB nak tgk respond.